De Verslaafden Door Evan Hunter te Koop Aangeboden op Tweedehands.net


De verslaafden door Evan Hunter

De verslaafden heeft betrekking op de stapsgewijze desintegratie van een trompettist Andy Silvera die is uitgegroeid tot een hopeloos geval van verslaving. Het thema is wat er is gebeurd en hoe, niet het waarom. Nu in zijn laatste dagen is Andy vol beloften om weer in vorm te komen voor een auditie en te stoppen met de verslavingsgewoonte. Afwisselend gejuich en wanhoop, emotionele angst en abnormale luciditeit, is hij een gemarteld ziel.
We zien Andy eerst als een verlegen jongen in een band, en vervolgens met zijn meisje, Carol, en zijn vrienden Bud en Helen. Het is een tijd van experiment, met de wilde, bedwelmende patronen van muziek de toonhoogte te geven aan het leven. En we zien de gedegenereerde Andy die Bud’s appartement vijf jaar later bezoekt, blijkt door zijn uitvluchten en vicieuze cirkel een dier geworden te zijn waarr geen hoop voor is. “Alle de voordelen van het leven zal gewoon verdwijnen. U wil geen meisje, of een auto, of kleren, of films, of stranden, of praten, of muziek, of om het even wat, maar HEROINE, dat is het.. U zal langzaam en zeker en zonder twijfel in de goot belanden met uw gorilla op uw rug.”

oorspronkelijke titel: Second Ending
Uitgave van de Nederlandse boekenclub
Kunstleren kaft met goudopdruk
Bandontwerp en titelpagina door Maurits Rietdijk.
362 blz
Boek ziet er keurig uit.

Verzendkosten 6,75 euro, maar kijk ook eens verder bij mij want u kunt dan tot 10 kg laten verzenden. Opengeslagen versturen kost 4,10 euro.
Pakket verzenden via DPD naar DPDpunt kost 4,50 euro

Indien het volgens u te lang duurt voordat u een mail krijgt, kijk dan ook even in uw spambox, want soms wil de mail daarin terecht komen

Reageer nu!Source link