IKEA PAX Basiselement Kledingkast Met KOMPLEMENT Kledingroede  (NIEUW!!)


IKEA PAX Basiselement kledingkast met KOMPLEMENT Kledingroede  (NIEUW!!) – Prijs 72 euro

.

NIEUW en in verpakking!

.

Dit PAX kast pakket wordt aangeboden voor een vaste prijs! Winkelprijs is 72 euro. Gewoon extra besteld om te kijken wat we uiteindelijk zouden nemen. Dit kan ik gewoon weer retourneren als de winkels na corona weer opengaan. Of …
De kleur is wit en dit assortiment is momenteel alleen tegen de hoge transportkosten (van 50 euro) via IKEA te leveren aan hun klanten. Dit pakket is nu voor de IKEA winkelprijs af te halen op afspraak! Dus je betaalt niet de hoge transportkosten, maar de gewone IKEA winkelprijs.
.

.

Omschrijving:

PAX Basiselement kledingkast, wit (100x35x236 cm).  nr.002.145.72  = Winkelprijs 60 euro
KOMPLEMENT 1x Kledingroede, wit (100×35 cm), nr. 104.464.49 = Winkelprijs 12 euro

.
Aangeboden wordt dus een basiselement met kledingroede. Beiden nog helemaal NIEUW in verpakking.
Helaas heb ik geen deuren of verdere legplanken! (die waren al uitverkocht bij IKEA, dus wij hadden gewoon legplanken laten zagen door de doe-het-zelf-winkel om de hoek).
.
.

Verzenden of afhaal
Wegens afmetingen is het alleen mogelijk voor afhalen op afspraak in Rotterdam-Nesselande.
.
.
Werkwijze bij verkoop:
Kleding en stoffen worden schoon gewassen en gestreken, alvorens deze verstuurd worden. Komt uit rookvrij huis! Bij een verzending worden de items netjes verpakt in (bubbels) plastic alvorens deze in stevige envelop of doos worden verpakt. Verzendkosten zijn voor koper. Op biedingen/emailverzoeken/combinatie-verzoeken onder de vraagprijs wordt helaas niet ingegaan. Dank voor uw begrip!

Reageer nu!Source link