Training Sambo Jas – NederlandHet nieuwe Training Sambo-jack is ontworpen om een ​​referentie te worden in de Sambo-praktijk. Ontworpen om het veeleisende tempo van de dagelijkse training te weerstaan; de snit en het ontwerp zijn verbeterd en bieden een geweldige uitstraling in vergelijking met andere trainingskurka die op de markt verkrijgbaar zijn. Vervaardigd van lichtgewicht rijstkorrelstof voor een optimaal comfort, het is bedoeld voor zowel beginners als ervaren atleten bij regelmatig gebruik. Het nieuwe Training Sambo-jack is absoluut een ongeëvenaarde keuze qua prijs en kwaliteit.

– Kurka gemaakt van een mix van katoen en polyester. Het geselecteerde rijstkorrelweefsel van 300 g / m2 is lichtgewicht om het comfort te maximaliseren en beginners te helpen zich comfortabel te voelen tijdens het dragen.

– Koud wassen om de oorspronkelijke eigenschappen optimaal te behouden (merk op dat katoenen uniformen krimpen na de eerste wasbeurten).

– Specifieke snit voor Sambo.

– Inclusief schoudervleugelpanelen en versteviging op spanpunten.

– Exclusief riemgaten in de taille. Ook niet aangepast aan de FIAS-wedstrijdnormen. Het Training Sambo jack is uitsluitend bedoeld voor training.

– Eenvoudige maar hoogwaardige versieringen.

– Effen kleurstof en levendige kleuren die passen bij de # 12415 Training Sambo-short.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 8435204798460
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 3 dagen
 ● Merk: Fuji Mae
 ● SKU (eigen artikel code): 1)FU.12413903
 ● Geslacht: unisex
 ● Kleur (algemeen): rood
 ● Gewicht (algemeen): 1000,00 gram

Bekijk de website van de adverteerderSource link