Vaccinaties bij kinderen in perspectief – Nederland


Vaccinaties bij kinderen in perspectief

9789023232278

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1997. Taal: Nederlands.

In het kader van het Rijksvaccinatieprogramma worden jaarlijks ongeveer 1,7 miljoen vaccinaties uitgevoerd. Voor de betrokken beroepskrachten is dit een alledaagse zaak, waarvan uitvoering en achtergronden zijn te vinden in het handboek Vaccinaties bij kinderen van R.J.F. Burgmeijer en D.J.A. Bolscher. Toch krijgt elke uitvoerende wel eens te maken met problemen, waarvoor het handboek geen oplossing biedt. In Vaccinaties bij kinderen in perspectief zijn deze vragen gebundeld en worden mogelijke antwoorden gegeven. Dit boek is een weerslag van het Voorjaarssymposium Ouder en Kindzorg 1996. In de plenaire lezingen werd enerzijds de ‘state of the art’ belicht en werd anderzijds de blik op de toekomst gericht. In de workshops is gediscussieerd over het omgaan met algemene richtlijnen in uiteenlopende uitzonderingsgevallen. Er zijn handvatten aangereikt om ook in deze situaties de uiteindelijke doelstelling van het Rijksvaccinatieprogramma te kunnen bereiken: immuniteit op zowel individueel

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789023232278
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 362100527

Bekijk de website van de adverteerderSource link