Ziekten Voorkomen En Herkennen te Koop Aangeboden op Tweedehands.net


Wat is precies een hartinfarct? Wat zijn de oorzaken en gevolgen van een te hoge bloeddruk? Welke invloed heeft het roken van sigaretten of het gebruik van alcohol op de organen van ons lichaam? Op deze en nog veel meer vragen wordt in dit boek uitgebreid antwoord gegeven. Aan de orde komen in dit deel de oorzaken en de gevolgen van de belangrijkste en meest optredende ziekten die zich kunnen voordoen op het gebied van het hart en de bloedvaten, het bloed, de spijsvertering en de ademhalingswegen. Veel aandacht wordt besteed aan de oorzaken van de verschillende aandoeningen, die meestal tevens een aanwijzing inhouden voor het voorkomen ervan voorzover dat mogelijk is.
Ook de meest toegepaste behandelingswijzen worden uitvoering beschreven. Uiteraard hangt deze behandeling in de eerste plaats af van de voorgeschiedenis van de patiënt en van de gespecialiseerde kennis van de behandeld arts.
Het geheel is verduidelijkt met honderden kleurrijke illustraties, die een ruimer inzicht in de behandelde stof verschaffen. En mede dankzij de helder geschreven tekst vormt dit boek een waardevolle informatiebron voor een ieder die belangstelling heeft voor de werking van het menselijk lichaam en voor het behoud van een goede gezondenheid.

Verzenden via DPD, DHL of Postnl. vanaf E.4,50.

Reageer nu!Source link